PakYa 's FotoPage
Photobucket
By: Ya Mohammad Nazir Syah bin Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Oct-2008 07:18 Email | Share | | Bookmark
Adam Nazrien Syah bin Ya Mohammad Nizar Syah

Ni la anak buah yg 1st...yg 2nd tak sampai malaysia lg..hehe...





















Sunday, 5-Oct-2008 18:20 Email | Share | | Bookmark
Kampung Vs Bandar...

Bandar....




Kampung...

Sunset..



Pesawah...









Wednesday, 1-Oct-2008 10:14 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2008

Tahun ni raya best sket sebab ada kamera baru...dpt amek gmbar byk2...sebelum ni mana ada kamera,klu ada pon kamera filem je...so kali ni amek la gmbar family time raya ni...tapi dalam 7 beradik tu,sorang abang tak dapat pulang beraya sebab berada di Jakarta...walaupun dia berada di perantauan, namun raya kali ni dapat berita gembira...abang yg di Jakarta tu baru menimang cahaya mata pada 28 Ramadhan....sbb tu la kenapa dia tak balik beraya di malaysia...
'Ahmad Rizqy Syah bin Ya Mohammad Nazri Syah' nama di beri...


memohon kemaafan dgn ayah tercinta...




Keluargaku...(kurang sorang...)




Tok Wan Saad...




Family kat umah tok wan Saad...tp ada lg kat dapur tu..tgh mkn bihun sup..sedap wo....




My lovely parent.....




Mak Lang bersama Aina...




ini lah kampung ku...




ini juga....




gurl in my family....




Kg Chegar kampung ku....






Sunday, 14-Sep-2008 16:25 Email | Share | | Bookmark
BBQ SKR....

 
 
 
View all 24 photos...
Ayam....




Bakar..bakar...




Kehangatan membara..




Ape la yang diorang wat tu....




Suhaini yang rakus...kih3...(Sori sue...)












Bunga api!!!








Taslim...Dirga...(ter'out focus' plk gmbar ni...)



Thursday, 11-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sunrise (11 September 2008)

 
 
Time bosan2 lps sahur x tau nk watpe,so amek la gmbar ni...ala..kat blkg blok je ni pon...




ni awal sket...pkl 6.57 am....nampak lg biru2 tu...





ni lewat sket je..pkl 7.12 am...dah xde biru2 tu...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net