PakYa 's FotoPage
Photobucket
By: Ya Mohammad Nazir Syah bin Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Aug-2009 01:25 Email | Share | | Bookmark
Putrajaya

 
Oleh kerana tiap2 hari gi Putrajaya, maka dgn ini kamera telah dibawa,mane la tau ade view best ke kat sane...tp bawak jgk kamera sebab Kak Ellie kata nk dtg...pastu dah kuar,dia mesej makcik dia soh datang umah dia plk...so kamera tu bwk je la...huhu...



Thursday, 6-Aug-2009 16:03 Email | Share | | Bookmark
Floria, Putrajaya (part 2)

 
 
 
Hari ini berjaya gi Floria dgn best...hehe...
































Wednesday, 5-Aug-2009 14:17 Email | Share | | Bookmark
Floria, Putrajaya

 
Tadi singgah di Presint 2, Putrajaya dgn tujuan utk amek adik yg tgh praktikal kat situ..tapi berhenti sekejap kat Floria utk amek2 gmbar...tp cuaca mendung,so tak dapat cahaya petang yg menawan..hmm...yg ni je la utk hari ni~~



Sunday, 26-Jul-2009 19:12 Email | Share | | Bookmark
1st time naik Helikopter

17 Julai 2009 adalah tarikh yg bermakna bg saya sbb tu adalah lasy day praktikal di Jabatan Alam Sekitar Selangor...pada last day jgk la saya dapat peluang utk naik helikopter,buat pemantauan dari udara JAS Selangor tu...utk tgk open burning...



Suasana jerebu jelas kelihatan...












sekarang saya tau,kenapa lembah klang jerebu teruk....gmbar ini diambil di sekitar Batang Berjuntai...


Sunday, 26-Jul-2009 19:05 Email | Share | | Bookmark
Lawatan Ke Pahang

Sori la lame tak update fotopage ni...hmm...sabtu lepas ada ikut rombongan....family PDRM (atau org2 polis panggil Perkep) dari Maktab PDRM Cheras pegi lawatan ke pahang...Elephant Santuary, Institut Biodiversiti dan juga Deerland...here are some pics taken...




Hutan lipur Lentang....





spider lily











Gajah





Boleh bergambar jarak dekat...





Rusa di deerland...sgt jinak...boleh dibelai2...





Beruang jinak...juga di Deerland...





[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net